Ankara Şoförlü Araç Kiralama

KG VIP Transfer > Blog Classic With Left Sidebar > Uncategorized > Ankara Şoförlü Araç Kiralama
Ankara Şoförlü Araç Kiralama
Share

Ankara şoförlü araç kiralama hizmeti 2.500₺ den başlayan fiyatlarla. Şoförlü araç kiralama hizmeti programınız boyunca bütçenize ve kişi sayınıza uygun araçlarımızın tahsis edilmesi hizmetidir. Başlıca kullanılan alanlar ise iş toplantıları, özel davetler ve gelin aracıdır. Ankara’ da herhangi bir programınız var ve aracınız bulunmuyorsa size en uygun tekliflerle yanınızdayız.

Programınız her ne olursa olsun prestijinize uygun VIP araçlarımız ve profesyonel sürücülerimiz hizmetinizdedir. İstediğiniz saatte istediğiniz lokasyonda hazır bulunan araçlarımızla hiç bir aksaklık yaşamadan kaliteli bir hizmet satın alın.

Ankara Şoförlü Araç Kiralama Fiyatları

Ankara’ da dilediğiniz lokasyondan istediğiniz saatte size hizmet vermek için hazır olacak VIP araçlarımız, programınız süresince sizlere profesyonel ve sorunsuz özel ulaşım hizmeti sağlayacaktır. Program sürenize göre 4 saatten başlayan şoförlü araç kiralama hizmetleri tüm araçlar için farklı fiyat tarifesi mevcuttur.

Ekonomik, VIP ve minibüs türündeki araçlarımız minimum 4 saat şoförlü olarak kiralanabilir. Bu süre zarfında aracımız ve sürücümüz başka bir işte kullanılmamaktadır. Programınız günün hangi saatinde olursa olsun şoförlü araç kiralama hizmetimizden faydalanabilirsiniz. Şoförlü araç kiralama hizmetimizde maksimum kiralama süresi bulunmamaktadır. Günlük, haftalık veya aylık şoförlü araç kiralama hizmetlerinden faydalanabilirsiniz.

Ankara Şoförlü Araç Kiralama

Şoförlü Araç Kiralama Hizmeti İçin Gereken Belgeler

Şoförlü araç kiralama hizmeti bir diğer ismiyle VIP araç tahsisidir. Bu hizmeti sağlamak için şirketlerin kesinlikle Kültür ve Turizm Bakanlığına bağlı olması ve TURSAB A Grubu Seyahat Acentesi belgesine sahip olması gerekmektedir. Bunun yanısıra Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığından gerekli belgelerine sahip olması gerekmektedir.

Şoförlü araç kiralama hizmeti diğer araç kiralama hizmetlerinden tamamen farklıdır. Bu hizmette kredi kartı blokesi veya senet imzalamak diye bir kural bulunmamaktadır. Kredi kartı kullanan – kullanmayan herkes bu hizmetten faydalanabilir.

Şoförlü araç kiralama hizmetini kullanacakların hiçbir belgeye ihtiyacı olmazken, bu hizmeti sağlayan şirketlerin yukarıda bahsettiğimiz belgelere kesinlikle sahip olması gerekmektedir. Aksi halde, bu belgelere sahip olmayan kişi ya da şirketler tarafından satın alındığında KORSAN taşımacılık olarak nitelendirilmektedir.

Şoförlü Araç Kiralama Hizmetini Kimler Kullanabilir

Şoförlü araç kiralama hizmetini, özel ulaşıma ihtiyacı olan herkes kullanabilir. Tüm özel ulaşım ihtiyacı doğuracak programlarda bu hizmetten faydalanarak kusursuz bir an yaşayabilirsiniz. Bu hizmetten genellikle; iş insanları, aileler, yabancı turistler, sanatçılar ve devlet misafirleri sık sık faydalanmaktadır.

Özel davetlerde prestijinizden ödün vermeden presentable sürücülerimiz ve VIP araçlarımızla kendinize yeni bir deneyim kazandırın. Tüm programı stressiz bir şekilde geçirerek, sadece işinize veya davetinize odaklanın.

Şehirlerarası Şoförlü Araç Kiralama

Şehirlerarası şoförlü araç kiralama bir diğer ismiyle şehirlerarası vip transfer hizmeti 2019 yılında Covid-19 pandemisiyle oldukça önem kazanmış, kişiye özel ulaşım hizmetinin ne kadar önemli olduğunu tüm dünya’ ya göstermiştir. Pandemi yasaklarının gevşemesiyle şehirlerarası trafik toplu ulaşım aksine özel ulaşımla tekrar hızlanmıştır. Toplu ulaşımda bulaş riski daha yüksek olacağı için yolcular, kendilerine özel araçlarla seyahat etmeyi oldukça fazla tercih etmiştir.

Aracı bulunmayan ya da uzun yol deneyimi olmayan kişiler tarafından şehirlerarası şoförlü araç kiralama hizmeti oldukça talep görmüş, bu hizmetin varlığından haberi olmayan insanlar kısa bir araştırmadan sonra kolayca bulabilmiştir. 2019 yılı şehirlerarası şoförlü araç kiralama hizmetinin en çok talep gördüğü yıllar arasındadır.

Uçuşlar oldukça az, şehirlerarası otobüsler hastalık nedeniyle büyük risk doğurduğundan VIP araçlar yolculara ekstra bir güvenlik sunmuştur. Her servis öncesi profesyonel olarak dezenfekte edilerek hastalığın yayılmasına engel olunmuştur.

Genellikle yazlıkçılar olarak adlandırılan misafirler birkaç aile birleşerek bir şehirlerarası şoförlü araç kiralama hizmeti satın almış, kişi başı maliyeti de oldukça düşürmüştür.

Şoförlü Araç Kiralama Hizmetiyle İlgili Sıkça Sorulan Sorular

Hangi Araçlar Kullanılıyor ?

Ekonomik sedan, VIP minivan ve minibüslerimiz. 1 kişiden 16 kişiye kadar şoförlü araç kiralama hizmetinden faydalanabilir. Fiyatlar kişibaşı olarak hesaplanmaz. Araç için toplamda bir fiyat belirlenir.

Fiyatlar Nasıl Hesaplanır ?

Fiyatlarımız saat ve mesafe baz alınarak hesaplanmaktadır. Tüm araçlarımızı minimum 4 saat; günlük, haftalık ve aylık olarak da kiralayabilirsiniz. 4 saat için standart mesafe 75km olarak hesaplanır, güncel fiyatlara buradan ulaşabilirsiniz.

Şehirlerarası Şoförlü Araç Kiralama Fiyatları Nasıl Hesaplanır ?

İki lokasyon arası mesafede sarfedilecek yakıt, geçiş ücretleri ve araç kira bedeli hesaplanarak fiyat teklifi verilir. Eğer hizmetten tek yön yararlanılacaksa 1x, günübirlik gidiş dönüş şeklinde yararlanılacaksa 1,5x şeklinde hesaplama yapılır. Bir günden fazla sürecek kiralamalar için gün başına 1x ekleme yapılır bu fiyata sürücü konaklamaları ayrıca eklenir.

Misafirlerimiz İçin Bu Hizmetten Faydalanabilir miyim ?

Tabiki, tüm misafirleriniz için şoförlü araç kiralama hizmetlerimizden yararlanabilirsiniz.

Yüzde Kaç KDV Oranı Mevcuttur ?

KDV oranı şoförlü araç kiralama hizmetlerinde %20 olarak belirlenmiştir. Fiyatlarımıza KDV dahil değildir.

Ankara TransferAnkara Şehirlerarası Transfer

Related posts

Leave a Comment

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Hemen Rezervasyon Yap

Birkaç dakikada aracın hazır

KATEGORİLER
Hakkımızda

KG Grup Vip Transfer, 20 yılı aşkın süredir Türkiye’nin önde gelen özel taşımacılık hizmeti sağlayıcısı olarak faaliyet göstermektedir. Şirketimiz, geniş ve çeşitli bir taşıma filosuyla müşterilerine güvenilir, hızlı ve etkili taşıma çözümleri sunmaktadır. Yüksek kaliteli hizmet anlayışımız ve deneyimli ekip üyelerimizle, müşterilerimizin taşımacılık ihtiyaçlarını en üst düzeyde karşılamayı hedeflemekteyiz.

hello.
💬 Need help?
Scan the code
Call Now Button