Ankara Transfer

Ankara Transfer
Share

Ankara transfer; Ankara’ da şehiriçi veya şehirlerarası özel ulaşım hizmetlerinin genel ismi olarak adlandırılır. Ankara transfer hizmetinden 1 kişi veya bir grup faydalanabilir. İster şehiriçi ulaşımda ister şehirlerarası seyahatlerde kişiye özel hizmet almak isteyen herkes kullanabilir. Transfer hizmeti 2000′ li yılların başından itibaren kullanılmaktadır. İlk yıllarda Türkiye’ ye gelen yabancı misafirler tarafından kullanılsa da özellikle pandemiden itibaren vatandaşlarımız tarafından oldukça tercih edilmektedir.

Ankara Transfer Firmaları

Ankara’ da transfer hizmetini tüm Türkiye’ de olduğu gibi Kültür ve Turizm Bakanlığına bağlı seyahat acenteleri sağlamaktadır. Ankara’ da transfer hizmeti sağlayan firmalar arasında KG Turizm ‘ de yer almaktadır. KG Turizm %100 müşteri memnuniyetiyle kaliteli ve ekonomik transfer hizmetleri sağlamaktadır.

İster Ankara Esenboğa Havalimanı transferleri ister Ankara’ dan tüm Türkiye’ ye ulaşımda öncü firmalar arasındadır. Filosuna kattığı son model VIP araçlarla keyifli ve konforlu seyahatler sunmaktadır.

Ankara Transfer Havaalanı

Ankara Esenboğa Havaalanı Ankara’ nın tek sivil havalimanıdır. Akyurt ve Çubuk ilçeleri sınırında yer almaktadır. Ankara şehir merkezine yaklaşık 30 kilometre uzaklıktadır. Esenboğa Havalimanına toplu taşıma ( Belko Air, Havaş ) hizmeti bulunmaktadır, bunun yanısıra Havalimanı taksi durağı da aktif olarak hizmet vermektedir. Esenboğa Havalimanı Transfer hizmeti sağlayan seyahat acenteleri de ulaşım hizmetinde yerini almaktadır.

Ankara Transfer

Ankara Transfer Hizmetleri

Ankara VIP Transfer

Ankara’ da transfer hizmetinin diğer bir ismi de Ankara VIP Transfer’ dir. VIP kelimesi İngilizce Very Important Person’ dan gelmektedir. VIP transfer ise kişiye özel ulaşım olarak nitelendirilmektedir. Ankara’ da kişiye özel bir ulaşım hizmeti almak için Ankara VIP Transfer hizmetini satın almanız gerekmektedir. VIP transfer hizmetini hem Ankara şehiriçi hem de şehirlerarası ulaşım ihtiyaçlarınızda kullanabilirsiniz. VIP araçlar genellikle 6, 10 ve 13 kişilik araçlardan oluşmaktadır.

Prestijli, konforlu, güvenli ve eğlenceli yolculuk arayanlar için VIP transfer bulunmaz nitelikte bir hizmettir. Size veya grubunuza ait bir son model VIP araçla profesyonel sürücüler eşliğinde güven ve konfor içerisinde seyahat ederken istediğiniz yerde mola vererek seyahatinizi aileniz ya da arkadaşlarınızla güzel vakit geçirebileceğiniz bir etkinlik haline getirebilirsiniz.

Ankara VIP Transfer Fiyatları

Ankara vip transfer fiyatları 2023 yılı için 325₺ den başlamaktadır. Transfer hizmetinde fiyatlar seyahat edilecek iki lokasyon arası mesafeye dayalı olarak hesaplanmaktadır. Transfer fiyatlarına detaylı olarak buradan ulaşabilirsiniz. Transfer rezervasyon sistemimizle VIP transfer rezervasyonunu sadece 5 dakikada oluşturarak gereksiz telefon aramaları veya iletişim zorluklarıyla karşılaşmadan gerçekleştirebilirsiniz.

Rezervasyon sistemimize gelen her bir rezervasyon baştan sona profesyonel bir ekip tarafından işlenmektedir.

Ankara Şehirlerarası VIP Transfer

Ankara’ dan diğer şehirlere ulaşımda VIP transfer hizmetinden fayalanabilirsiniz. Ankara Şehirlerarası VIP Transfer hizmetini ister tatile giderken ister düğüne giderken isterseniz de iş toplantılarına katılmak için kullanabilirsiniz. Günübirlik veya kalmalı iş seyahatlerinizde son model araçlarımız ve presentable sürücülerimizle profesyonel olarak katılım sağlamaktayız.

Türkiye’ nin tüm yol koşullarında %100 profesyonel araç kullanma kabiliyetine sahip sürücülerimiz işe alım sürecinde ciddi bir sınavdan geçirilmektedir.

Başlıca Şehirlerarası VIP Transferler ise ;

Ankara->Antalya
Ankara->Bodrum
Ankara->Muğla
Ankara->İstanbul
Ankara->İzmir
Ankara->Aydın
Ankara->Çorum
Ankara->Nevşehir
Ankara->Aksaray
Ankara->Kırıkkale
Ankara Şehirlerarası VIP Transfer

Ankara Transfer ile İlgili Sıkça Sorulan Sorular

Ücretler kişibaşına mı?

Hayır transfer ücretleri kişibaşına değildir. Araç için toplam ödenecek tutardır.

Transfer araçlarınızı kiralayabilir miyiz ?

Araçlarımız Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı sistemine kayıtlı olduğu için sadece şoförlü kiralama yapabilmektesiniz. Şoförlü araç kiralama hizmetimiz için bizimle iletişime geçebilir ya da Ana sayfamızda yer alana şoförlü araç kiralama hizmeti bölümünden fiyat alabilirsiniz.

Havalimanında sizi nasıl bulacağım ?

Aracımız uçağınız havalimanına indiği andan itibaren havalimanı çıkış kapısına en yakın lokasyonda sizi bekleyecek, telefonunuz açıldığı an sürücümüz size yerini bildirmek amacıyla bildirimde bulunacaktır.

Günün her saati bir servisiniz var mı ?

7 / 24 çalışma prensibiyle hizmet vermekteyiz. Transfer seferlerimiz talebe göre oluşturulmaktadır. Dolayısıyla 365 gün 24 saat istediğiniz her an transfer rezervasyonu oluşturabilirsiniz.

Rezervasyonumu iptal etmek istiyorum mümkün mü ?

Evet rezervasyonlarınızı hareket saatinden 12 saat önce ücretsiz olarak iptal edebilirsiniz. İptaller için info@kgturizm.com mail adresine bilgi vermeniz gerekmektedir.

Ankara Şoförlü Araç Kiralama

Related posts

Leave a Comment

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Hemen Rezervasyon Yap

Birkaç dakikada aracın hazır

KATEGORİLER
Hakkımızda

KG Grup Vip Transfer, 20 yılı aşkın süredir Türkiye’nin önde gelen özel taşımacılık hizmeti sağlayıcısı olarak faaliyet göstermektedir. Şirketimiz, geniş ve çeşitli bir taşıma filosuyla müşterilerine güvenilir, hızlı ve etkili taşıma çözümleri sunmaktadır. Yüksek kaliteli hizmet anlayışımız ve deneyimli ekip üyelerimizle, müşterilerimizin taşımacılık ihtiyaçlarını en üst düzeyde karşılamayı hedeflemekteyiz.

hello.
💬 Need help?
Scan the code
Call Now Button